We zijn ervan overtuigd dat zelfs wielrenners een hekel hebben aan wielrenners op het moment dat ze zelf niet op de fiets zitten. Misschien is het dat strakke pakje dat de bloedtoevoer naar bepaalde essentiële sociale delen van de hersenen afknijpt, dat weten we niet. Waarschijnlijker zijn het gewoon een paar zeer vervelende wielrenners (maar dan ook echt héél vervelend) die het totaalbeeld voor de rest verpesten. Hoe het ook zit, in Delft werd het stereotype weer eens stevig bevestigd.

De aso-wielrenner moest afstappen

De politie van Delft was bezig met de hulpverlening aan een gewond persoon. Wat er precies voorgevallen was, is niet bekend, maar duidelijk is dat de weg deels versperd was. Twee wielrenners kwamen aan bij de plaats van de oproep en werden door de eerste agent gesommeerd rustig door te fietsen. Toen ze doorfietsten zei een tweede agent, die op dat moment naast een gewond persoon stond, dat ze toch even moesten afstappen.

Ja, maar…

De eerste reactie van de wielrenner was om in discussie te gaan met de agent met een ‘ja, maar’. Toen hij toch echt moest afstappen, tufte hij op de ruit van de politieauto. De agenten waren te druk bezig met de hulpverlening, dus de man werd niet aangehouden. ‘Een goed verhaal voor thuis, je hebt een politieauto bespuugd en je bent niet gepakt’, meldt de politie op Facebook. Hieronder lees je het hele verhaal.

Het volledige bericht van Politie Delft

Reacties

  • R. Van Koolwijk heeft op 12 juni 2021 geschreven:

    Wat een grafvolk is dat toch

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear