Waarschijnlijk vind je het 99 procent van de tijd prima dat je geen miljoenen op de bank hebt staan. Toch zijn er momentjes dat een vrij te besteden miljoentje of tien wel fijn zou zijn. Dan kun je bijvoorbeeld dit droomhuis kopen, ontworpen door Aston Martin in samenwerking met S3 Architecture. Aston Martin koos een plekje in de natuur uit, zo’n twee uur rijden van New York City. Het Aston Martin-huis krijgt de naam Sylvan Rock, vernoemd naar het grote stuk steen waar het huis op staat. Naast een flinke oprit is er uiteraard ook binnen plek voor auto’s. Een glazen wand met een wijnrek scheidt een lounge van de garage. Zo kan je partner naar de flessenverzameling kijken, terwijl jij je blik verlegt naar de autoverzameling. Iedereen blij. Er passen drie auto’s in de garage, die volgens ontwerper verstopt zit in de architectuur. Daarnaast kun je chillen in een woonkamer met een enorme glaspartij en zijn er diverse andere kamers, waaronder een mooi kantoor.
Komen de muren op je af na een paar weken thuiswerken? Vertrek dan naar de boomhut die een stukje verderop in het bos staat. Vanuit die boomhut zou je wilde dieren moeten kunnen spotten. Of neem een paar flessen mee uit de lounge en ga rond het kampvuur zitten. De boomhut alleen is al bijna genoeg reden om het Aston Martin-huis te kopen. Overigens kun je ook losse gasthuizen op het land laten neerzetten voor het bezoek.
Van de hofleverancier van de Britse geheime dienst zou je meer gadgets verwachten, maar over valluiken, laserbeveiliging en geheime deuren wordt niet gerept. Anderzijds zou het dan natuurlijk niet meer geheim zijn. Ook frappant: geen enkele fles Martini te bekennen. Of Heineken, wat dat betreft. Uiteraard staat er wel een DBX op de oprit en vind je nog wat modelletjes van het merk in de garage. De vraagprijs voor het Aston Martin-huis is 7,7 miljoen dollar, omgerekend net iets meer dan 6,5 miljoen euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear