Aston Martin heeft weer een nieuw model aan het gamma toegevoegd; de V8 Vantage N400 Roadster. Een lange naam voor een limited edition waar slechts 240 exemplaren van worden gemaakt.
 
Welnu, wat de maakt de N400 Roadster zo speciaal? Even kijken… wat dacht je van opgevoerde achtcilinder met een vermogen van 400 pk in plaats van 380 pk en een koppel van 420 Nm. Of andere sideskirts, een nieuwe motorkap, heldere koplampen en een opvallende, glimmende grille? Dat is nog niet alles: de speciale Aston is verder voorzien van met zwart leer beklede sportstoelen met bipsverwarming, navigatie en Bluetooth.
 
Net als de N400 kan de Roadster voorzien worden van een speciaal sportpakket met daarin allerlei accessoires waarvan je Aston nog beter gaat rijden. De N400 is in ieder geval veel geciviliseerder dan de N24, die waar James May onlangs in reed – zowel voor ons magazine als de opnames voor het tv-programma.
 
Hoeveel de V8 Vantage N400 Roadster precies gaat kosten is nog niet bekend, maar reken op een flinke meerprijs ten opzichte van het normale model.

Er was tot nu toe nog maar één foto beschikbaar, vandaar dat we ook twee foto’s van de dichte N400 hebben bijgeplaatst. Gewoon, voor het idee…

Reacties