We maken vaak grappen over asociale Audi-bestuurders, maar dit gaat wel erg ver. Een zwaar opgefokte A8-rijder heeft op nieuwjaarsdag in zijn razernij een Renault Mégane van de weg gedrukt.

De bestuurder van de Renault heeft zijn duim gebroken, zijn bekken en borstkas gekneusd, een gescheurde spier in zijn been, twee kapotte schouders. De passagier heeft een gebroken pols en veel kneuzingen.

De politie verdenkt de Audi-bestuurder van poging tot doodslag, maar heeft hem nog niet kunnen pakken. Het gaat om een Audi A8 4.2 die op 1 januari op de N2 bij Eindhoven reed. De politie roept iedereen die er iets van weet op om zich te melden.

Update:

Moordlustige Audi-bestuurder is gepakt!

Video: Audi A8 drukt Renault Mégane van de weg in Nederland

Reacties

 • Mark heeft op 25 juli 2017 geschreven:

  Als die had geremd was er niks aan de hand geweest dus wie is er een groter gevaar op de weg voor zichzelf en anderen?

  • peet heeft op 26 juli 2017 geschreven:

   Zo denk ik dus ook. Had de bestuurder geremte of ff de vluctstrook op gereden was hij niet in water terecht gekomen. Kijk filmpje maar is goed. De audi heeft de andere auto niet geraakt. Wel hufter gedrag van de audi

   Reageer
  Reageer
 • jaapie heeft op 31 januari 2017 geschreven:

  is dat niet toevallig diezelfde Audi A8 die op 9 januari ‘s avonds rond 2230 in de schiphol tunnel in zuidelijke richting heel hard de muur in ging!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear