Nog op zoek naar een leuk weekendje weg? Misschien Parijs? Rome? Of toch ergens in the middle of nowhere met twee Audi’s R8 in de garage. Lastig…

Audi verhuurt via Airbnb een nederig stulpje in de Death Valley met twee dikke Audi R8 V10 Plusjes in de garage. Als je boekt wordt je opgehaald van het vliegveld in Las Vegas door een privéchauffeur. Op de eerste dag mag je relaxen en bijkomen van de vlucht. De tweede dag ga je met professionele instructeurs scheuren in de Audi R8 V10 Plus op de oneindige zandvlaktes van de woestijn. Bij het huisje krijg je ook een Audi Q7 die je mag gebruiken om boodschappen te doen. Een privéchef en een team van Audi zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt.

Check de Airbnb

Bekijk de Audi Airbnb

Check dit ook even:

Hebben! De Land Rover Defender uit Spectre
Kijk hoe Kimi Räikkönen 10 uur lang ‘mwoah’ zegt

Reacties

 • prinsbongout heeft op 28 september 2016 geschreven:

  Oh ja, ben je zwart, dan wordt je ook preventief doodgeschoten. Dus neem eerst een een chloorbad.

  Reageer
 • prinsbongout heeft op 28 september 2016 geschreven:

  Typisch duits: niet geschikt voor feestjes staat erbij.

  En hoe snel mag je daar rijden? 90 km/h?

  Die politie daar is vreselijk, ze hebben zowel voor en achter hun auto’s radarapparatuur en zijn dol op het geven van bekeuringen, zonder correcties, ook al zie je geen kip op de weg in 100 mijl, en die worden dan vastgesteld en geind door hun familieleden op de plaatselijke rechtbank van het inteeltdorp waar ze wonen. Een grote maffiabende.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear