Als eerbetoon aan 30 jaar Quattro-techniek (in 2010) komt Audi Nederland met een fraaie kalender. Handig nu het nieuwe jaar bijna begint, je zult toch zien dat 1 januari 2010 niet meer op een donderdag valt zoals in 2009.
 
Wij willen je nog verwennen ook – nou ja, met hulp van Audi dan, want we mogen vijf kalenders weggeven. Het is een grote kalender, want 60 x 43 cm en bevat dertien prachtige foto’s.
 
Wat moet je doen om ‘m te winnen? Ten eerste moet je ingeschreven zijn voor onze gratis nieuwsbrief – doe dat hier als je dat nog niet bent – en ten tweede dien je hieronder in maximaal drie zinnen (dat zijn er 3!) aan te geven waarom jij die kalender wilt. Aanstaande vrijdag om 18.00 uur sluit de actie, daarna kiezen wij dan de vijf winnaars dus je hebt niet veel tijd. Die krijgen hun kalender dan automatisch thuisgestuurd. Waar wacht je nog op?
 
Win je vrijdag niks, dat zou zo maar kunnen, dan kun je altijd nog voor 22,50 euro zo’n kalender kopen via www.audikalender.nl – zolang de voorraad strekt.
 
En de winnaars zijn:
 
D. van Gorp, Veldhoven
S.F. Wille, Hazerswoude
Jeroen van Doremalen, Veldhoven
Freek Bonte, Boekhoute, België
Gino Somers, Hoboken, België
A. van Dijk
Rob Geerts, Almelo
Jan Swart, Purmerend
Rik de Koning
John Kohler, Arnhem

Zij krijgen de kalender allemaal begin januari toegestuurd. Veel plezier ermee!

Reacties

Meer van TopGear