Met de komst van de Audi R8 zullen veel autoliefhebbers zich ongetwijfeld hebben afgevraagd of en wanneer de cabriolet-versie zijn opwachting zou maken. Maar dat die auto er zou komen, leek een kwestie van tijd.

Dat is het nu nog steeds, maar we zijn er stellig van overtuigd dat het moment waarop de R8 Spider aan ons verschijnt, snel naderbij komt. Kijk voor de aardigheid maar eens naar deze foto’s. We weten niet helemaal zeker in hoeverre de beelden authentiek zijn, maar Naar nu aan ons bekend is gemaakt, blijkt dat iemand handig is geweest met zijn digitale tekentablet. Ze stonden namelijk in juli al op autogespot.com (kijk maar op www.autogespot.com/index.php?id=414), zij verdienen dus ook de eer dat hun creaties worden geplaatst.

Echt of onecht, deze plaatjes waren te mooi om voorbij te laten gaan.

Afgaand op de beelden heeft het er inderdaad schijn van dat de R8 als échte dakloze op de markt komt. We kunnen in ieder geval geen constructie voor een metalen klapdak of stoffen kap ontdekken. Wat we ook niet weten, is of Audi nog spannende plannen heeft om de ruimte onder de motorkap op te vullen. Voorlopig zullen we dus maar aannemen dat de R8 Spider net als de gewone R8 wordt uitgerust met een 4,2 liter V8. Maar gelukkig kun je daarmee best een fatsoenlijk stukje sturen.

Reacties