Bel je makelaar en knal je huis op Funda. Wie heeft huisvrede nodig als je in een Audi RS6-R kunt rijden? Sluit direct een kleine lening (van 1 miljoen dollar) af voor onderhoud en brandstof.

Chiptuner DTMobility biedt deze door ABT aangepakte Audi RS6-R te koop. Dat betekent dat de 4,0-liter V8 nu 700 pk naar de wielen stampt. Voor 12.500 euro geeft DTMobility je zelfs nog eens 100 pk extra en als je nog eens hetzelfde bedrag neergooit krijg je NOG EENS 100 pk. Tel dit bij de vraagprijs op (199.500 euro) en voor 225.000 euro heb je een Audi RS6 met 900 pk.

Hoe snel is ie?

Met de huidige setup schiet de labrador-onvriendelijke stationwagen in 3,0 seconden naar 100 km/u. Ongeveer zo snel als een gemiddelde Ferrari of Lamborghini dus. De top ligt op 330 km/u. Zo is de maagdelijke kilometerstand van 23 kilometers binnen no-time verdwenen. Snelste stationwagen van Nederland? Grote kans.

Onder de Midnight Blue Metallic-wrap (dus niet zwart) gaat de kleur Nardo Grey schuil. Gewoon mee doorkachelen tot de winter voorbij is en dan die fijne grijze kleur weer tevoorschijn halen. Check ook die grote goudkleurige remklauwen. Oef. Als ultieme kers op de taart (of eigenlijk de taart op de taart): het geluid van de V8 wordt versterkt door een Akrapovič-pijp. Bel je makelaar dus maar even. Snel.

Update: Hij staat nog te koopt. Afdingen! Check de advertentie.

Update 2: Nu is ie wel verkocht! DTMobility: ‘Auto is inmiddels verkocht met het 900 pakket ? wordt komende 2 weken geleverd’

Reacties

 • Rhune boel heeft op 2 september 2019 geschreven:

  I wanna buy him

  • skaffatar heeft op 30 september 2019 geschreven:

   me too

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear