Ken je dat gevoel? In je dromen ren je de benen uit je lijf, maar wat je wilt grijpen, blijft buiten bereik. Zo moet deze Audi TS6-V8 ook aanvoelen voor ZZP’ers die een nieuwe auto op grijs kenteken mogen uitkiezen. De Audi TS6-V8 is helaas geen werkelijkheid, en zal dat ook niet snel worden.

Er is iets aan gemodificeerde Volkswagen Transporters en Caddy’s dat altijd extreem in de smaak valt op het internet. En ook de Audi RS 6 kan altijd rekenen op veel positieve aandacht op het wereldwijde web. In een ultieme poging om het internet te breken, maakten de collega’s van TuningBlog deze rendering van een Audi TS6-V8.

De Audi TS6-V8 is een gemodificeerde Transporter T6 met uiterlijke kenmerken van de Audi RS 6, bijvoorbeeld de dagrijverlichting, de brede wielkasten en de vier bekende ringen. Render-artiest Rostislav Prokop legde de duistere bus plat op z’n pens.

De grootste bron van aantrekkingskracht zie je niet, die ligt onder de zwarte lak verborgen. Of dat voor of achter is, weten we niet. De Audi TS6-V8 haalt een opulente 850 pk uit de 4,0-liter V8 van de Audi RS 6. En dat betekent dat je nog harder moet rennen – maar nooit dichterbij zult komen.

Audi TS6

Advertentie

Reacties

  • Wouter heeft op 21 juli 2019 geschreven:

    Beetje jammer dat het een t5 is en geen t6. Kan je aan de koplampen al zien.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie