Dag vriendjes en vriendinnetjes. Wil jij deze zomervakantie de absolute baas van de camping zijn? Haal dan de auto en caravan van Bassie en Adriaan. Het is een koopje: op het moment van schrijven, komt het bod nét boven de 1.000 euro uit. Dat is nog eens iets anders dan 20.000 euro voor de Citroën BX Sport uit Flodder.

Is het de echte auto en caravan van Bassie en Adriaan?

Nee. Het gaat om een replica. De aangeboden Honda Prelude is er eentje van de derde generatie. Bassie en Adriaan reden in een tweede generatie Prelude. De kleur is ook nét het verkeerde tintje. Aan de caravan durven wij onze vingers niet te branden; sleurhutten vallen buiten ons interessegebied. Behalve als ze exploderen.

Het bedrijf Mijts Caravans & Campers uit Heerhugowaard ging afgelopen jaar failliet en nu wordt de voorraad geveild. Verwacht dat de prijs nog iets zal stijgen. Voor veel meer zouden wij het ook niet doen. Voor minder koop je een eigen roestige Honda waar je gele stippen op kunt plakken. En anders kun je ook nog de andere auto van Bassie en Adriaan huren.

Kopen? (mirror)

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)