Niemand in de geschiedenis van de mensheid heeft ooit zijn projectauto op tijd afgekregen. Het is simpelweg onmogelijk. De klus begint vol goede moed en uitstekende motivatie, maar dit momentum kun je nooit vasthouden. Tegenslagen, tijdsgebrek en ‘het leven’ komen al snel om de hoek kijken.

Daarom was het enorm vervelend dat je een auto altijd slechts één jaar kon schorsen. Heel vervelend, want dan moest je de schorsing elk jaar opnieuw verlengen. Als je dat vergat, werd de auto vanzelf weer APK-, wegenbelasting-, en verzekeringsplichtig.

Auto schorsen voor 2 of 3 jaar mogelijk

Vanaf 3 januari 2019 kun je gewoon reëel met jezelf zijn, accepteren dat je projectje voorlopig niet de weg op gaat en je auto schorsen voor 2 of 3 jaar. Na de periode van 1, 2 of 3 jaar kun je de schorsing ook weer verlengen met 1, 2 of 3 jaar.

De tarieven (ja, uiteraard kost het wel geld) voor je auto schorsen voor 2 of 3 jaar zijn nog niet bekend. Het zal ongetwijfeld een hoop minder kosten dan je schorsing vergeten te verlengen. Lekker: vanaf volgend jaar kun je op je gemakje schelden op die afgebroken bout, zoekgeraakte dopsleutel, dolle schroefje of niet passend onderdeel. Projectauto’s, leuk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie