Dacht je soms dat mensen de enigen waren die op 14 februari de dag van de liefde vieren? En auto’s dan, jij zelfingenomen plurk? In het kader van de diversiteit (en omdat we ons verveelden, zo op vrijdag) hebben we onze fantasie de vrije loop gelaten en vier ongebruikelijke autokoppeltjes samengebracht. Vervolgens rolden daar – vraag ons niet hoe, trouwens – vier bijzondere autoliefdesbaby’s uit. Wat een mooie manier om Valentijnsdag te vieren. Zijn ze niet schattig?

Ford Mondeo x Toyota Supra

Hij oogt misschien braaf en zakelijk, maar dat betekent nog niet dat een Ford Mondeo niet stiekem een beetje kinky kan zijn. Misschien valt ie wel op uitzinnig vormgegeven Japans-Duitse sportcoupés, weet jij veel.

Dacia Sandero x Citroën Méhari

Pas toen hij die malle Méhari tegenkwam, begreep de Dacia Sandero écht hoe goedkoop en simpel een auto kon zijn. Dat wakkerde het vuur in de Roemeense budget-hatchback stevig aan, dat begrijp je.

BMW M5 x Hyundai i30 N

Het is op het randje van machtsmisbruik, maar aan de andere kant: als een Koreaanse hot hatch-pupil zijn dikke Duitse mentor een lekker ding vindt, mag ie toch best zelf weten wat ie met die gevoelens doet?

Lamborghini Diablo x Fiat Multipla

Ja, Italiaanse jaren-negentig auto’s hebben het niet makkelijk. Verguisd, vergeten – dan zoek je toch wat genegenheid bij elkaar. En als je dan allebei ook nog eens een tikkie gestoord bent, krijg je een autoliefdesbaby als deze. Bella! – of zo.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear