Weet je nog? Vroeger? Toen je op vrijdagavond met een bakje ribbelchips mocht opblijven (of je kinderen liet opblijven) en mocht toekijken hoe de medewerkers van een schadebedrijf auto’s onherkenbaar toetakelden? Oh wacht, daarom noemden ze zichzelf dus ook een schadebedrijf. Wat een openbaring. Hoe dan ook, De Grote Beurt bereikte – vanwege een schromelijk gebrek aan kwaliteit – een cultstatus. Inmiddels is Jorinde Moll al ruim tien jaar van de buis verdwenen. Maar de impact van het slappe Pimp My Ride-aftreksel op de samenleving is nog altijd merkbaar. We gingen op zoek naar de zielige slachtoffers van DGB. De bekende groene Mazda MX-5 is opgekocht door een liefhebber en ontdaan van zijn opsmuk. En daarna van al zijn plaatwerk. Op de planning staat nog een rolkooi voor de veiligheid. Het doel is om een überlichtgewicht skelter met motor te bouwen. Het project kreeg de toepasselijk naam ‘Trashy’.
Deze Mercedes E-klasse staat te koop in Nijmegen. De kilometerstand van het paars-roze gedrocht loopt tegen het half miljoen. Gelukkig kost hij maar 1.250 euro.
Een dealer uit Middelburg denkt goud in handen te hebben met deze regenboog-Ka. Een grove 2.250 euro moet de kauwgombal opleveren. Daarvoor krijg je wel een dikke subwoofer en cruisecontrol. En je weet dat hij nooit, maar dan ook echt nóóit gestolen zal worden. De dikke two-tone Tigra uit 1997 mag ook wat kosten: 2.000 euro. Zorgen over een te warme motor heb je in ieder geval niet met de grote gaten in de motorkap. Snel opkopen en stallen, want deze stijgt gegarandeerd in waarde. Nee, echt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)