Autoverzameling van vermeende crimineel bij Domeinen

Ze zijn er maar drug mee

Foto('s): DomeinenFerrari 458 wit Domeinen
Foto('s): DomeinenAudi RS 6 Blauw
Foto('s): DomeinenMercedes GT-klasse Diesel
Foto('s): DomeinenMercedes G 55 met V8
Foto('s): DomeinenMercedes-AMG C 63
Foto('s): DomeinenAston Martin Vanquish Domeinen
Foto('s): DomeinenFerrari California Rood
Foto('s): DomeinenMaserati Quattroporte
Foto('s): DomeinenAston Martin Volante
Ferrari 458 wit Domeinen
Audi RS 6 Blauw
Mercedes GT-klasse Diesel
Mercedes G 55 met V8
Mercedes-AMG C 63
Aston Martin Vanquish Domeinen
Ferrari California Rood
Maserati Quattroporte
Aston Martin Volante

Nee, dit is niet het plot van een ietwat sullige nachtapotheker in de nieuwste Netflix-tijdsverslinder, dit is echt gebeurd. In februari 2019 moest een man meerdere malen bij de rechtbank verschijnen omdat hij werd verdacht van drugshandel. Waarin hij kwam voorrijden? Een net iets te dure Aston Martin. We hoeven niet uit te leggen waarom dit niet handig is.

Met de Belastingdienst deed de justitie onderzoek en ze concludeerden dat de auto op naam stond van een zogenoemde katvanger, iemand die dure spullen zoals auto’s en huizen op zijn naam zet voor anderen. Zo blijft de werkelijke eigenaar buiten beeld. Op naam van de vermeende katvanger stond volgens de NOS ook nog een Mercedes, een Ferrari en een Audi. Volgens Leidsch Dagblad werd vervolgens bij een autobedrijf in Noordwijk een flinke lading auto’s in beslag genomen.

Tegen de vermeende drugsdealer werd een celstraf geëist van zes jaar en de katvanger werd verdacht van witwassen. Wat hieruit is voortgekomen, weten we niet, maar de auto’s staan inmiddels te wachten op het hoogste bod bij Domeinen. We komen de rode Ferrari California tegen, en de blauwe Audi RS 6 die op de foto’s is te zien. Ook spotten we een witte Ferrari 458 met de bestickering van het bedrijf in Noordwijk.

Daarnaast biedt Domeinen een Ferrari 599, een Mercedes-AMG GLE 63 S en een Mercedes G-klasse diesel met AMG-optiek aan. Ook veilen ze een Mercedes-AMG G 55 die volgens het kenteken een V12 heeft, maar volgens de badges een V8. Van deze auto’s weten we niet of ze van dezelfde zaak komen, maar het is zeker opvallend te noemen dat er zoveel dure auto’s tegelijk aangeboden worden bij Domeinen. Doe een geinig bod en wie weet kun jij in een Ferrari naar huis.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken