Je kunt maar in één auto tegelijk rijden en zeker niet alle dagen zijn geschikt om een Ferrari, Aston Martin of een andere exoot van stal te halen. Dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat je buiten het rijden om van je auto’s kunt genieten. Gelukkig is dat geen enkel probleem voor wie 139 miljoen euro heeft slingeren voor een optrekje. Dat bedrag moet dit huis in Beverly Hills opbrengen, compleet met een wel erg coole autolift.

Je rijdt de auto’s het huis binnen door één deur. Het liftsysteem laat de auto dan naar onderen zakken om één van de zes plekken in te nemen. Met een app kun je kiezen welke van de auto’s weer naar boven mag komen om te rijden. Nog toffer: je kunt het systeem zo instellen dat het gedurende avond de auto’s husselt. Zo heb je een dynamische achtergrond voor je borrelfeestjes.

Een blussysteem houdt het huis van 139 miljoen veilig

Het liftsysteem zou zo’n 3 miljoen dollar gekost hebben om te produceren. Als je er dichtbij staat te kijken, is de afwerking misschien niet ‘s werelds mooiste, maar het is dan ook de bedoeling om met goed gezelschap vanuit de stoelen toe te kijken. Voor de garage zit een glazen wand. Mocht er brand uitbreken, dan heeft de auto-opslag een eigen vuurdeur en blussysteem om de fik bij je oogappeltjes weg te houden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)