Stel, je bent een 2,50 meter lange basketballer. Je weegt ongeveer 160 kilo en hebt schoenmaat 58. En omdat je een niet onverdienstelijk dribbelaar bent, weet je van gekkigheid niet wat je met je geld moet doen. Je garage staat al vol met prijzige automobielen, maar je hebt nog geen Lamborghini Gallardo.

 

Dat je daar met je ranke gestalte niet in past, interesseert je niets. Je teamgenoot heeft net een nieuwe Lambo, en dus moet jij er ook een. Zo moet het ongeveer gegaan zijn bij Shaquille O’Neal. De mastodont bestelde simpelweg een Gallardo en liet deze door de Gaffoglio Family Metalcrafters op maat maken.

Niet gehinderd door veel autokennis – het bedrijf doet vooral veel voor de vliegtuigindustrie – zetten de metaalbewerkers de zaag in de Gallardo, waarna er ongeveer dertig centimeter tussen werd geplakt. En volgens George Gaffoglio is dat heel goed gelukt. Je zou met het blote oog geen verschil zien met een standaard Gallardo. Wellicht hebben ze een blinde naar zijn mening gevraagd…

Dat er door deze operatie weinig overblijft van het geweldige rijgedrag van de Gallardo, kan de Amerikaan waarschijnlijk niets schelen. Hij heeft er weer een speeltje bij. Nu maar hopen dat hij geen kat tegenkomt, of een scherp bochtje.

Reacties