Vanmiddag heeft er een heftig ongeluk plaatsgevonden op de A2 richting Amsterdam. Door een botsing op de rijbaan richting Utrecht, vloog een auto door de middenberm om daarna op de andere rijbaan tegen een andere weggebruiker te crashen. Het gebeurde ter hoogte van Abcoude en de A2 richting Amsterdam werd afgesloten.

Volgens het AD raakten twee mensen gewond tijdens het ongeluk. Omdat de snelweg helemaal werd afgesloten, moest het verkeer omkeren en naar een eerdere afrit rijden. Hierdoor ging 10 rijstroken aan verkeer ineens één kant op om er bij Vinkeveen en Breukelen af te gaan. De opritten zijn uiteraard afgesloten richting Amsterdam.

De afsluiting zorgt voor een enorme file richting Amsterdam, maar ook op de A27 en de A1 waar het verkeer nu overheen moet, net als de wegen rond de A2, waar het verkeer eraf moet. Rijkswaterstaat denkt dat de snelweg tot 18:00 uur deels dicht is omdat ze het asfalt grondig moeten reinigen. Er worden nu voorbereidingen getroffen om een paar rijstroken vrij te geven.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)