Schrijf een businessplan en ren maar naar de bank voor een kleine lening: we hebben een gat in de markt gevonden. Waar tuners zich altijd maar druk maken met het verhogen van het vermogen, zijn er blijkbaar ook mensen die hun auto te snel vinden. Zoals deze vrouw uit België, die vindt dat haar Audi eigenlijk te snel is. Open jij de eerste onttuner van Nederland?

‘De auto reed soms sneller dan ik zelf zou willen’, was de verklaring die een 20-jarige vrouw uit België aan de politierechter gaf. Waar ze maar vijftig mocht, werd ze met een twee keer zo hoge snelheid betrapt, zo meldt Nieuwblad. Daarom heeft ze haar Audi inmiddels verkocht, vertelt ze ook. Ze krijgt 600 euro boete en twintig dagen rijontzegging.

Ze rijdt nu BMW

Als de rechter vraagt wat ze dan nu rijdt, meldt ze dat het een BMW is. ‘Maar het is maar een tweedehands, hoor’, voegt ze snel toe als ze een bedenkelijke blik krijgt van de rechter. Om wat voor Audi het ging, is niet bekend. We gokken een elektrische Audi, aangezien die nogal snel op illegale snelheden zitten zonder dat het motorgeluid je waarschuwt.

Advertentie

Reacties

 • martzedcars heeft op 14 juli 2023 geschreven:

  Ik rij in de zomer met de “zomerauto” ook wel eens te snel.. een verre nazaat van mijn winterauto… een Datsun 240z uit de vroege zeventiger jaren! Aan mensen die het vervelend vinden dat ze gauw te snel rijden kan ik alleen maar het advies geven: koop een mooie klassieker! Je denkt dat je 300 rijd maar dat is gewoon 100 op de snelweg! Zelden zoveel plezier gehad met een auto.

  Reageer
 • Lex heeft op 13 juli 2023 geschreven:

  Ja, er zijn niet voor niets 4 nullen op de neus en kofferdeksel geplaatst.
  Nul 1 : niet rijbewijswaardig
  Nul 2 : ik rij beter dan Max Verstappen
  Nul 3 : ik heb schijd aan alle verkeer (sregels)
  Nul 4 : mag jezelf invullen

  • Karel heeft op 14 juli 2023 geschreven:

   het is Schijt en niet schijd

   Reageer
  Reageer
 • cristina heeft op 12 juli 2023 geschreven:

  Dat is inderdaad waar!!eigen ervaring 😅

  Reageer
 • Richard, Jeremy and James. heeft op 12 juli 2023 geschreven:

  Leuk verhaaltje, haha.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie