10. Tesla Model X en S

De uitstootloze toekomstmachines van Elon Musk parkeren zichzelf in de warme garage. In de ochtend zetten de Model X en Model S zichzelf voor de deur zodat jij maar 2 meter door de kou hoeft te lopen.

09. BMW 7-serie

Het enige wat ontbreekt op de sleutel van de BMW 7-serie is Whatsapp. Met het touchscreen (ja, dat is al bijzonder op zich) van de sleutel kun je de auto besturen, tankinhoud checken en zelfs de deuren op slot doen. Handig voor mensen met het DNA van een ijsklontje: je kunt ook alvast de verwarming aanzetten als je nog aan de ontbijttafel zit.

08. Elke Mercedes met Airscarf

Vind jij het fijn als iemand in je nek staat te hijgen? De cabrio’s van Mercedes doen het voor je, maar dan met minder luchtvochtigheid. Laat gewoon lekker dat dakje dicht en zet de Airscarf vol aan voor een warm nekkie.

07. Elke hot hatch

Flauw, maar daarom niet minder waar. Als je niet warm wordt van een knap potje sturen in een hot hatchback, weten wij het ook niet meer.

06. Renault Clio V6

De koning der hete klepkontjes waar je het letterlijk warm van krijgt, is de Renault Clio V6. Het 3,0-liter verwarmingselement ligt letterlijk in het interieur. Als je het daar niet warm van krijgt, rem dan maar eens verkeerd aan bij een rotonde: het zweet breekt je uit.

05. Nissan Leaf

De Nissan Leaf doet niet aan een verbrandingsmotor en heeft geen koelvloeistof dat op temperatuur moet komen, maar een elektrische kachel die al warm is voordat jij je radiozender gevonden hebt. Wij worden er niet warm van. En het klimaat al helemaal niet.

04. Aston Martin Vanquish Zagato

Als je de Aston Martin Vanquish Zagato ziet, sta je direct in vuur en vlam. Als dat niet het geval is, ben je een empathieloze sociopaat die niet in staat is om lief te hebben. preview

03. Pontiac Firebird

HahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahaha

02. Elke Morgan

Morgans bestaan voor een groot deel uit hout. En dat fikt wel lekker. Het grote voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Ferrari, is dat je bij Morgan zelf kunt kiezen wanneer de auto in de hens gaat. Ferrari’s doen het spontaan.

01. Fiat Multipla

Witheet van woede word je: welke harteloze maniak heeft de mensheid ooit zulk onrecht aangedaan door dit gedrocht de wereld in te sturen? Eigenhandig is de ontwerper van de Fiat Multipla verantwoordelijk voor een generatie mensen die niet meer kunnen functioneren in de maatschappij, omdat ze elke dag gekweld worden door het schrikbarende beeld van de Fiat Multipla dat in hun netvlies gebrand staat.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie