Wij dachten altijd dat drive-in woningen de garage op de begane grond hadden, maar we hebben weer wat geleerd vandaag. In de Amerikaanse staat Indiana parkeerde een bestuurder van een Toyota Corolla zijn auto op de eerste verdieping van een huis. Via een greppel lanceerde hij de auto de lucht in. Het kostte de brandweer drie uur om de auto te verwijderen en het huis te stutten.

De politie vertelde aan The Washington Post dat de bestuurder zijn auto opzettelijk het huis in reed. Of hij ook mikte op de eerste verdieping, is niet bekend. Ook is het motief van de dader, die naar het ziekenhuis is vervoerd met wat verwondingen, nog onduidelijk. Hem hangen nog wat aanklachten boven het hoofd. De bewoner van het huis was ten tijde van de crash gelukkig beneden.

De brandweer plaatste de foto’s op Facebook. Een grappenmaker reageert dat het behang op de eerste verdieping de échte misdaad is. Iemand anders grapt (vanwege de loopband op de foto’s) dat hij daarom niet sport: veel te gevaarlijk. Wie echt de behoefte voelt om te springen met de auto, adviseren we een rondje op de Nürburgring te doen.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie