Het leukste van een burnout is de bandenrook. En het grote nadeel van een burnout is de bandenrook. Doe je het op een plek waar het eigenlijk niet mag, waarschuw je de politie met rooksignalen. Probeer het dan maar eens te ontkennen. En probeer dan maar eens weg te komen. Het zicht is ontnomen door verpulverd rubber en de beste optie is wachten tot het weggetrokken is.

Dit bewijzen ‘Farmtruck’ en ‘Azn’ van het tv-programma Street Outlaws in hun opgefokte C-10 Chevrolet Pick-up uit 1970. De truck is gemaakt voor twee dingen: burnouts en ‘vissen’. Het duo verleidt nietsvermoedende mensen tot een dragrace voor geld met de nederige truck. Het roestige ding laat vervolgens niets over van de tegenstanders. En in de onderstaande video zie je dat ze het beter bij vissen kunnen houden.

Bestuurder ziet niets door eigen burnout en crasht. Twee keer

Reacties

  • k heeft op 18 januari 2018 geschreven:

    beetje raar commentaar er crasht hier niemand hij rijd tegen de borders aan een burn out is stilstaan met je achterwielen draaiend dit was dus geen burn out maar iets dat meer op donuts lijkt en tja een oude amerikaan met veel te veel vermogen is nu eenmaal niet gemaakt om iets anders te doen dan rechtdoor te rijden ook zijn deze heren de clowns van het discovery programma street outlaws waar ze inderdaad vissen naar slachtoffers want rechtdoor is dit ding nog aardig rap en dat verwacht je niet, zo heeft asian ook een ratlook vw kever die de stenen uit de straat trekt

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)