Of je nu houdt van onverprutste klassiekers, minder onverprutste klassiekers, volbloed raceauto’s, nog snellere tunerauto’s, spierwitte supercars, ongeassembleerde klusprojecten, kleine Japanse auto’s, grotere Amerikaanse auto’s of F1-auto’s voor op straat; deze bizarre Japanse veiling heeft het allemaal.

De veiling wordt gehouden tijdens de autosalon van Tokio op 11 januari. Het aanbod strekt bijna over het gehele spectrum aan wat autoliefhebbers mooi kunnen vinden. Hou je van kleine sportieve Japanners, dan is er een Honda S800 uit 1968 voor je om op te bieden. Nog kleiner? Een Daihatsu Midget dan?

Gaat jouw interesse meer richting het racespul, kun je een bod uitbrengen op een Audi R8-racer. Amerikaanser? Steek dan je bordje omhoog voor een Dodge Viper-drifter. Te jong allemaal? Een Nissan Skyline GT-R Group A-racer uit 1993 dan? Of een BMW 320ST uit 1995 die de 24 uur van de Nürburgring en de 24 uur van Spa won dan?

Of wat dacht je van een uitbundige Ferrari Testarossa Koenig Specials uit 1987? Of een Nissan GT-R HKS TF Kamikaze R Super Sonic. Gegarandeerd dat je geen tweede aantreft bij jou in de straat. Je weet dat het een dwaze veiling is als een Mercedes 300 SL Gullwing met een 6,0-liter AMG-motor een van de meer ingetogen kavels is.

Scroll maar even op je gemakje door de galerij hierboven. Begin alvast thuis de gedachte erin te masseren dat het geld voor je zomervakantie verdwijnt in een nieuw project en ga je centjes tellen. Check hier het gehele aanbod.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)