Zie hier, de vernieuwde BMW 3-serie GT met nieuwe led-lampen.

De BMW 3-serie GT bestaat alweer drie jaar dus is het tijd voor een kleine update. BMW duwt de koplampen vol met leds en ook de pittigere led-achterlichtunits zijn nieuw. Die moeten de opgeblazen 3-serie nog breder laten lijken. Al het plaatwerk en bumpers blijven hetzelfde.

BMW geeft je keuze uit ongeveer 531 motor- en transmissiecombinaties, die allemaal een stukje krachtiger en zuiniger zijn dan voorheen. Als klap op de vuurpijl plaatst BMW het navigatiesysteem ‘Professional’ op de optielijst, bekend van de 7-serie. Het koppelen van mobiele telefoons gaat volgens BMW makkelijker en je kunt je telefoon zelfs draadloos opladen.

Waarom zou je eigenlijk de 3-serie GT kopen? Vanwege de ruimte. De achterklep geeft toegang tot een bagageruimte met een inhoud van 520 liter, tot aan 1.600 liter met een volledig neergeklapte achterbank. En dat is voor een station-achtige sedan heel prima. Bovendien kunnen zelfs Coneheads wel aardig op de achterbank vertoeven als het gaat om hoofdruimte. Zeker in China en Amerika gaat de corpulente 3-serie lekker. Wereldwijd staat de teller al op 130.000 verkochte exemplaren.

De BMW 3 Serie GT staat vanaf juli in de showroom en is per direct te bestellen. Neem een slaapzak mee, wij verwachten grote wachtrijen bij de dealers.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)