Het ontbreekt de gemiddelde BMW niet aan sportiviteit, maar toch zijn er hele hordes klanten die er graag nog wat meer uit willen halen, of minimaal aan de buitenkant meer willen doen vermoeden. En precies daarvoor heeft BMW haar Performance-programma.
 
Voor de vernieuwde 3-serie sedan en Touring is een uitgebreide lijst met accessoires onder dit label uitgewerkt om zowel de aandrijving, het onderstel, aërodynamica als het interieur naar de eigen (wan)smaak aan te passen. Voor wie de optielijst af-fabriek nog niet lang genoeg vond.
 
Of het nou gaat om een sportonderstel of carbon spiegelkappen, het komt net als lichtmetalen wielen, spoilers en een aangepast remsysteem voor op het programma van BMW Performance. Vergelijkbare mogelijkheden zijn voor de BMW 1-serie overigens ook al uitgewerkt.
 
En wat is nu het fijne? In deze tijd van financiële crisis hoef je er geen geld aan uit te geven. Gewoon lekker uitzoeken wat je graag zou willen hebben. BMW start namelijk pas rond 1 april met de levering!

Reacties

Meer van TopGear