Kun je de BMW 8-serie Concept nog voor je halen? De neusgaten van het concept zijn groot genoeg om het ontstaan van het universum te kunnen ruiken. Als de nieren nog één centimeter groter waren, zou het gedachten kunnen ruiken.

Ook de BMW M8 GTE kan met één keer diep inademen door de neus code rood veroorzaken. Bij een snuffelstage zou de M8 GTE niets overlaten van het werknemersbestand. Of het pand waarin hij werkt.

En ook het publiek haalde gezamenlijk de neus op voor de enorme nieren. BMW bespeurde ongetwijfeld ontevredenheid bij het publiek, en doet er wat aan bij de productieversie. De nieren blijven groot, want dat doet BMW nu eenmaal tegenwoordig, maar bij de productieversie lijkt het allemaal wat beter geproportioneerd te zijn. De BMW M8 toonde eerder ook al minder grote nieren.

De bijna productieklare BMW 8-serie met een camouflagejasje liep alvast warm op het circuit van Aprilia in Italië. De wrap doet zijn werk, maar zijn heupen liegen niet: de verhoudingen lijken goed in orde. We zien het allemaal dit jaar nog, wanneer de nieuwe BMW 8-serie naar de dealers komt.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie