Politiewerk kan knap lastig zijn, maar af en toe hebben de dienders geluk en komen de overtreders gewoon naar hen toe. Na een meeting laat de bestuurder van de BMW zijn driftkunsten zien tot grote blijdschap van de toeschouwers. Onze publieke functie verplicht ons te zeggen dat hij dat natuurlijk nooit had moeten doen. Foei, enzo.

Een behulpzame autospotter roept al om de BMW te waarschuwen, maar dit heeft de bestuurder duidelijk niet gehoord. Zonder het door te hebben, rijdt hij een Mercedes politieauto tegemoet. Ga dan maar eens aan oom agent uitleggen wat er volgens jou zojuist is gebeurd. Je ziet het fragment hieronder in een compilatie van 2022. De video is dus al wat eerder opgenomen.

De boete is onbekend, de auto staat te koop

Mocht je onder de indruk zijn van de BMW 118i, dan moet je even de bekende online verkoopwebsites bezoeken. We zien toevallig dat deze rode BMW momenteel te koop staat. Zal ongetwijfeld geen oorzaak en gevolg zijn, al weten we niet hoe hoog een eventuele boete was. In ieder geval bij de proefrit even de achterbandjes inspecteren, dunkt ons.

Reacties

  • Stonie heeft op 4 januari 2023 geschreven:

    Dit filmpje is trouwens rete oud man..
    Dit wordt toch geen old news rinse repeat site worden he. 🤣

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear