Ja, Audi zet het doel wagenwijd open voor flauwe inkoppertjes. Nee, we gaan geen grappen maken over een slaapverwekkend design. Want deze actie, ook al is het wat vergezocht, is best tof.

Audi gaat wederom een samenwerking aan met Airbnb zodat jij een toffe trip kunt winnen naar de Audi Cup. Het feest begint bij het vliegveld, waar een zelfrijdende Audi A7 je oppikt en naar de Allianz Arena brengt. Daar mag je een balletje meetrappen met de spelers FC Bayern München. Als de wedstrijd begint mogen je twee kinderen de spelers het veld op begeleiden. Even snel twee kinderen regelen, dus. De wedstrijden van de Audi Cup gaan tussen FC Bayern München, Atlético de Madrid, Liverpool FC en SSC Napoli.

Audi bouwt een kleine woon- en slaapkamer direct naast het veld. Vanuit daar mag je het spel aanschouwen. Zodra de fans zijn opgehoepeld, is dat ook je slaapplek. Ja, we weten allemaal waar je nu aan denkt. Wij weten ook niet hoeveel privacy je hebt. Smeerpijp. De volgende dag zet Audi een stel auto’s voor je klaar bij het Driving Center. Oh, en Jérôme Boateng van FC Bayern München is je gastheer in dit hele feest.

Winnen? Vertel op Airbnb je beste voetbalherinnering die je hebt met jouw familie.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear