Niet iedereen heeft zo’n charismatische, aardige, sympathieke en gulle baas als wij. En dat zeggen we echt niet omdat hij de berichten op de website leest en er binnenkort functioneringsgesprekken zijn. Heus. Maar vraag het ons over een maandje gerust nog eens. Een 23-jarige man in Duitsland kon het minder goed vinden met zijn baas, en besloot zijn werkgever een hak te zetten.

Hij pakte de Ford Fiesta van zijn baas en ging ermee langs een flitspaal rijden. De snelheden op de 70-weg liepen op tot 128 km/u en met zijn handen beeldde hij non-verbale signalen uit – en dan hebben we het niet over het duimpje omhoog. Ook zag hij kans om tussendoor een broodje kebab te halen en dat voor de camera omhoog te houden. Zijn rit leverde 20 zwart-wit foto’s op.

Hij kwam er bijna mee weg

De 23-jarige kwam bijna ongestraft weg met zijn streken. De Ford Fiesta stond geregistreerd als auto van de zaak, maar het bedrijf had blijkbaar zijn activiteiten gestaakt. Misschien was het stoppen van het bedrijf ook wel de reden waarom de Duitse man zo boos was, het is sowieso een vaag verhaal.

Hoe dan ook, de politie stond op het punt de zaak te sluiten. Ze concludeerden bij de politie al dat de auto verduisterd moest zijn. Tot een medewerker van de Duitse CJIB ineens de auto zag staan in het plaatsje Bergneustadt. De bestuurder werd aangehouden door de politie en gaf zijn daden toe. De 20 boetes komen voor zijn rekening.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear