(advertorial)

Van weinig dingen kun je zó snel zó vrolijk worden als van muziek. Het juiste liedje op de juiste tijd en boem: wolken verdwijnen en de zon brandt alle somberheid weg. Het is dan ook geen toeval dat Honda een auto als de Jazz in het gamma heeft. Want de Honda Jazz is de juiste auto op de juiste tijd – en je wordt gegarandeerd onmiddellijk vrolijk van hem.

Waarin een kleine auto groot kan zijn

De Honda Jazz laat als geen ander zien waarin een kleine auto groot kan zijn. Door zijn open interieur heb je een wijds uitzicht op de wereld om je heen. De befaamde Magic Seats laten zich in diverse praktische configuraties om- en opklappen, en toveren de Jazz ondanks zijn bescheiden afmetingen om in een bagage-slokop van formaat. Je kunt zomaar 1.205 liter in hem kwijt!

Daarnaast is de nieuwe Honda Jazz voorzien van een hybride aandrijflijn. Beter voor het milieu én voor jou, want zo heb je aanzienlijk minder van die dure benzine nodig. En dat terwijl de Jazz natuurlijk in alle opzichten een échte Honda is – het merk dat al lange tijd excelleert in de internationale autosport. En zo bewijst ook de nieuwe Honda Jazz weer dat pittige prestaties, een feilloos, sportief weggedrag en een hoge mate van comfort wel degelijk kunnen samengaan.

Wat is er beter dan een Honda Jazz? Twéé Honda’s Jazz! Want de nieuwe Jazz heeft twee verschijningsvormen: de elegante, geavanceerde Jazz en de sportieve, stoere Jazz Crosstar. Zo kun je zelf kiezen welke Jazz het best in jouw straatje past. Tot slot laat de Honda Jazz zien dat al het goede niet in drieën, maar in vijven komt. Zo kreeg de Jazz van het beroemde crashtest-instituut Euro-NCAP de maximale veiligheidsscore van 5 sterren toebedeeld.

Probeer de Honda Jazz

Daarnaast heeft Honda nu een speciale private lease-actie lopen. Je betaalt dan slechts 399 euro per maand (op basis van 60 maanden looptijd en 10.000 km per jaar) en krijgt dus 5 jaar gratis onderhoud en vijf jaar pechhulp, wat neerkomt op vijf jaar volkomen zorgeloos genieten! Alle reden om eens een proefrit in de nieuwe Honda Jazz te gaan maken, lijkt ons! Klik hier om je dichtstbijzijnde Honda-dealer te vinden. Wil je nog wat meer informatie over de nieuwe Honda Jazz? Dan kun je hier alles vinden.

Advertentie

Meer van TopGear

Advertentie