Campers zo groot dat de Belastingdienst even onroerendezaakbelasting komt innen, die zie je hier niet zo vaak. Misschien omdat het hele doel van een camper is om niet in Nederland te zijn, maar vooral omdat de prijzen hier te hoog liggen en de straten te smal zijn. Toch kun je ook hier prima een camper kopen waar je letterlijk een auto in kunt parkeren, zonder daar een kavel voor te moeten kopen. De auto moet gewoon iets kleiner zijn.

Jij kunt de nieuwe eigenaar zijn van deze camper inclusief Daihatsu Copen. De kleine Japanner parkeer je achterin de RMB Silver Star. Zo kun je naar een pittoresk Italiaans dorpje op vakantie, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je camper klem komt te staan tussen de kerk en het koffietentje op de hoek tijdens het doen van de boodschappen. Al zorg je als échte Nederlander natuurlijk dat je je eigen Gouda-kaas bij je hebt.

Beide voertuigen zijn gebouwd voor twee personen, dus dat komt mooi uit. In de Silver Star uit 2008 ligt een MAN V6-motor met 239 pk en in de Copen uit 2007 ligt een 1,3-liter viercilinder met 87 pk. Het duo komt allebei van de eerste eigenaar. De camper is uitgerust met vloerverwarming, een koelkast, een oven, een gasstel en een badkamer. De Daihatsu Copen niet. Deze heeft wel een metalen klapdak dat elektrisch opent.

De camper inclusief Daihatsu Copen wordt aangeboden als combinatiedeal door Stijkel Campers in Harderwijk. Voor 129.000 euro ga je met beide voertuigen naar huis. Je kunt overigens ook twee scooters in de garage parkeren, mocht je willen doen zoals de Romeinen doen.

Thanks Martijn voor de tip!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)