Overige tentbewoners zullen zeggen dat ‘kamperen niet eens een spelletje is’ en dat je ‘daarom ook niet kunt winnen’. Maar jij weet beter. Met deze Kabe Imperial Tower, win je gegarandeerd het kampeerspel. En je hebt direct het podium waarop iedereen je kan aanbidden en vanwaar je op het plebs kun neerkijken.

De Kabe Imperial Tower is een caravan met twee verdiepingen en een dakterras. De Zweedse sleurhutfabrikant bouwde in 2018 één exemplaar voor hun zestigjarige bestaan. Daarvoor pakten ze een caravan uit hun Imperial-lijn en bouwden ze er een verdieping bovenop, inclusief een trap aan de binnenkant.

Het interieur is royaal bekleed met leer, hout en stoffen bekleding. De bedden staat in de 50 jaar getrouwd-formatie en je hoeft de caravan niet te verlaten om naar het toilet te gaan: een douche en wc zijn aanwezig. Scheelt weer een tripje met een rolletje onder je arm. Het gehele dakterras kun je met een luifel bedekken.

Aan de muur zie je een foto van nog een caravan met twee verdiepingen en een dakterras hangen, dat is de eerdere versie van de caravan, die ruim tien jaar eerder gebouwd werd om de vijftigste verjaardag te vieren. Deze uitgebouwde camper kon je nog een tijdje huren, maar het bedrijf waar de caravan stond, is inmiddels niet meer bereikbaar.

We hebben navraag gedaan bij Kabe waar de caravan met twee verdiepingen en een dakterras zich nu bevindt. Mochten we nog een huuradresje tegenkomen, laten we het weten. Zorg wel dat je een potente trekauto regelt, want zoals je hieronder ziet, is ‘t niet de makkelijkste sleurhut.

Caravan met twee verdiepingen en dakterras

Reacties

 • Boldman heeft op 18 augustus 2019 geschreven:

  viaducten zijn 4 meter, dus in NL of BE is die onbruikbaar met 4.48 meter hoogte.

  Reageer
 • Diana heeft op 17 augustus 2019 geschreven:

  Wat hangt dat ding gevaarlijk scheef op de trekhaak. Bij de minste hobbel op de weg schuurt de neus over het wegdek. Verkeersveiligheid? Slecht promo filmpje.

  • rene heeft op 17 augustus 2019 geschreven:

   omdast het geen promo is
   ding gaat niet de handel in

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)