Zoals je al eerder in ons blad en op deze site hebt kunnen lezen, doet TopGear Nederland mee aan de AmAndes Challenge 2011. Gewoon, met een vierwielaangedreven Kia dwars door het Amazonegebied en het Andesgebergte. Omdat het kan. Met een Kia dus. Denken we.
 
Mocht jij nou ook zin hebben in zo’n exotisch avontuur, de reis van je leven, de trip der trippen: dat kan. CarChallenge heeft een nieuw programma voor 2012 met spectaculaire autoreizen en die worden bekend gemaakt op 25 september a.s. tijdens de CarChallenge Experience 2011.
 
Een dagvullend programma met medewerking van onder andere Rob Kamphues – waar kennen we die toch van? – en een kleine, maar echte Challenge die je met je eigen auto kunt doen. Daarnaast kun je rijden in een elektrische auto, en diverse auto-iconen zoals Porsches, Ferrari’s, Aston Martins, natuurlijk Land Rovers en meer leuk spul bewonderen. Auto’s waarmee je met gemak in en over de oceaan kunt rijden. Of de woestijn. Daarnaast kun je kennismaken met ervaren Challengers voor het uitwisselen van ervaringen om te bekijken of zo’n trip voor jou iets kan zijn. Mits je over een behoorlijke auto beschikt, een beetje ballen hebt (m/v) en ook nog redelijk kunt sturen.
 

Schrijf je in via www.carchallenge.nl (deelname is gratis) en wie weet kom je ons volgend jaar weer tegen, ergens bungelend op een ijsschots, worstelend met een ijsbeer, boven de Barentszzee, in een SsangYong.

Reacties