Recyclen is goed voor het milieu. En jij geeft toch ook om het milieu? Hergebruik (of hermisbruik) daarom afgedankte auto’s als middel om je frustraties te ventileren bij dit unieke uitje: Carsmash. Bij dit bedrijf in Amsterdam kun je terecht om auto’s kapot meppen als groepsuitje, date of juist als anti-date. Wanna smash?

Carsmash is net als midgetgolfen, maar dan zonder balletjes, holes, putters, puntentelling of het verlangen om weer zo snel mogelijk naar huis te gaan. Wel zijn er golfclubs. En sloophamers, honkbalknuppels, hockeysticks en nog veel meer. Je krijgt beschermende kleding en een veiligheidsbril en mag daarna los op een oud barrel. Simpel en doeltreffend.

Je kunt in je eentje gaan of met een groep van maximaal 30 personen. De prijzen zijn vrij schappelijk: je betaalt 20 euro per persoon en nog eens 120 euro per auto. Carsmash adviseert dat je maximaal met acht personen één auto sloopt. Je mag in principe zoveel auto’s slopen als je wilt.

Speciaal op Valentijn

Op Valentijnsdag houdt Carsmash een speciale actie voor wie geen date heeft: je mag de naam van een ex met en spuitbus op een auto zetten en vervolgens de auto net zo hard breken als jouw hartje eerder deed. De prijs van 36 euro per persoon is inclusief chocolade en bubbels – het is tenslotte Valentijnsdag.

Met dank aan RJ voor de tip!

Advertentie

Reacties

  • Joeri heeft op 23 februari 2019 geschreven:

    Waar? Hoe duur met z’n 2en? Liever gisteren als vandaag?????

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie