Slimme festivalgangers begraven enkele dagen voordat het festivalterrein wordt opgetuigd een drankvoorraadje op een makkelijk terug te vinden plaats. Deze bezoekers van de TT in Assen pakten het wat rigoureuzer aan. Zij plaatsten een elektriciteitskast naast het circuit om daar alvast hun bier in te verstoppen voordat het raceweekend begon.

Zo hadden ze tijdens de race hun eigen goudgele rakkers voor supermarktprijzen. ‘Je maakt wat mee na de TT. Bij het opruimen kwamen we deze nieuwe elektriciteitskast tegen. Vreemd, want zulke kasten hebben wij niet. Toch maar even geopend. De kast bleek van heel creatieve TT- en bier-liefhebbers te zijn’, schreef de organisatie.

In de elektriciteitskast vond de organisatie van het circuit een briefje met daarop: ‘Wegens de hoge spanning tijdens de race, willen we graag de smaak van het vertrouwde bier. Mochten jullie deze voorraad/voorraadkast gevonden hebben, dan zullen we het bier netjes ophalen bij het dichtstbijzijnde verkooppunt.’

Bert en Ernie, zoals de doerakken zichzelf noemen, sluiten af met: ‘Mocht deze voorraadkast zijn ontdekt, dan graag een eervolle vermelding op de site of in het lokale krantje.’ Bij dezen dan. Mooi gespeeld.

Reacties

  • Nick heeft op 20 juli 2020 geschreven:

    Voor het geld van deze kast kan je je wel wat bier bij de biertent permitteren 😄

    Reageer
  • Harry heeft op 12 juli 2019 geschreven:

    Goed gespeeld, slecht gespeld.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)