Teasers zijn vervelend. Vroeger was het nog wel eens grappig om eerst een koplamp te zien voordat het doek van de hele Ferrari werd getrokken, maar sinds elk huis-tuin-en-keukenmerk denkt dat ze ons wel even vijf maanden aan het lijntje kunnen houden door steeds weer een extra schroefje van hun nieuwe model te onthullen komt de hele teaserbusiness ons aanzienlijk de strot uit.

Hier weer zoiets waarvan de Stig spontaan een barst in zijn vizier krijgt. Citroën gaat binnenkort lekker upmarket doen met haar DS3 en heeft de iets grotere DS4 al in de startblokken staan. Om dat model zo langzaam mogelijk te introduceren hebben ze iets bedacht: geen eindeloze onduidelijke detailfoto’s, maar een plaatje van de hele auto waarop ze steeds een stukje minder hebben weggephotoshopt. Gisteren zagen we bijvoorbeeld alleen de velgen en de grille, vandaag ook een koplamp en een voorruit. Hou ons vast, we kunnen niet langer wachten.

De eerstvolgende keer dat we over de Citroën DS4 schrijven zal zijn wanneer we de hele auto kunnen zien, met volwaardige foto’s van voor- en achterkant en interieur. Tot die tijd teasen ze maar lekker verder bij Citroën, gaan wij ondertussen wel wat anders doen.

Reacties