Van boven naar beneden:

MÉTISSE DESERT RACER
Wil je deze zomer helemaal de blits maken? Dan weet je nú wat je te doen staat. Deze motor is een replica van de Desert Racer die Steve McQueen in 1966 in elkaar schroefde met Bud Ekins (de man die in ‘The Great Escape’ met een motor door de lucht vloog). De motor is een 650 cc Triumph waarvan het geluid je door merg en been gaat. Elk exemplaar is een exacte kopie van de tweewieler van McQueen en wordt door Métisse met de hand gemaakt. Steek dus een Marlborootje op en laat de meisjes maar komen.
Prijs: € 14.560
www.metisse-motorcycles.com

GTI-HORLOGE
De Volkswagen Golf GTI versie 6.0 is een stoere verschijning. Net als dit horloge. Het staat nog niet op de website van Volkswagen, maar zeur er gewoon om bij je lokale dealer.
Prijs: € 160

GTO-MANCHETKNOPEN
Deze knopen zijn gemaakt van metaal van een originele Ferrari 250 GTO, de pootjes van 18 karaats goud. Het zou leuk zijn om er een 250 GTO bij te rijden, maar dat moet je zelf weten.
Prijs: € 1.120
www.tmbartmetal.com

FLOYD DOUGLAS
Je zou het aan zijn naam niet zeggen, maar Douglas is een Nederlandse kunstenaar (geboren in 1982). Hij combineert fotografie met schildertechnieken, en oogst daarmee succes van Doebai tot New York City. Dit snelle F1-schilderij is onze favoriet.
Prijs: ca. 2.500 euro
www.floyddouglas.com

UVEX-ZONNEBRIL
Dit Duitse merk was voornamelijk gericht op veiligheid: brandvrije kleding om in te racen, outdoor stuff, en meer, maar nu komen ze ook met hippe accessoires. Kijk maar eens naar hun zonnebrillencollectie.
www.uvex.nl

SENNA-HORLOGE

Deze ‘Big Bang’ van Hublot heeft een Senna-smaakje. Op de wijzerplaat prijkt zijn handtekening, samen met de kleuren van de Braziliaanse vlag. De prijs is even wennen, maar fraai is het.
Prijs: € 22.350
www.marcuswatches.co.uk

Reacties