Duitse automerken horen regelmatig een klaagzang van het publiek dat hun auto’s te veel op elkaar lijken. Probeer maar eens een Mercedes C-klasse van een E-klasse te onderscheiden in het donker. Je moet naar de schouderlijn kijken, die is scherper bij de E-klasse, maar dat even terzijde.

Een crimineel in Rotterdam maakte een pijnlijke vergissing. Hij moest een tas met pep, poen en pistolen afgeven bij een collegaboef. Hij klopte aan bij het raampje van de auto waarvan hij dacht dat z’n handlanger zat, maar achter het ruitje zat echter de sterke arm der wet. De juiste auto stond ervóór. In welk type auto de agenten en de criminelen zaten, is helaas niet bekend.

De agenten in burger waren ter plaatse als onderdeel van een politiecontrole. De man liep verder naar de volgende auto, maar de agenten hadden hem al in de smiezen. De twee boefjes namen de benen toen ze op hun beurt de politie doorhadden.

Ze werden in de kraag gevat en de aanhouding leidde tot een huiszoeking waar nog veel meer illegaal spul aan het licht kwam. Een grote kluis die in de slaapkamer stond, is met behulp van een hoogwerker van de brandweer naar buiten getakeld.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear