HELAAS – TE LAAT! DEZE AANBIEDING IS NIET MEER GELDIG…

 

Altijd al eens zelf willen sturen in een echte raceauto? Dat kan nu, en wel voor ongelooflijk weinig geld. Maar je moet er wel snel bij zijn!

1DayFly.nl heeft voor één dag een fantastische aanbieding: zelf rijden in een DTM-replica van Audi, Mercedes of Opel op een circuit naar keuze, met een professionele instructeur naast je, voor slechts 49,95 euro! Ja, je leest het goed: voor de prijs van twee keer karten kun jij in een echte raceauto rijden!

Voor dit spotbedrag (normaal 179 euro) koop je een voucher voor twee ronden op één van de vele circuits waar deze geldig is, zoals Zandvoort, Spa-Francorchamps en natuurlijk de Nürburgring Nordschleife. Wil je meer ronden rijden, dan kun je meerdere vouchers inleveren. Na afloop krijg je een dvd met beeldmateriaal van jouw circuitavontuur. Er is een aantal data waaruit je kunt kiezen, maar mocht er op korte termijn niets voor je tussen zitten: een voucher is twee jaar geldig.

Voorwaarden? Die zijn er natuurlijk. Zo moet je ouder zijn dan 21 jaar en een rijbewijs B in je bezit hebben. Voor elke twee ronden die je rijdt, betaal je 10 euro brandstofkosten (25 euro voor de Nürburgring). Er is geen eigen-risicobedrag.

Maar let op: deze aanbieding is slechts geldig tot 10 juni, 12.00 uur. Opschieten dus!

Reacties