De Schotse coureur Dario Franchitti heeft deze week een insluiper betrapt. Alsof het winnen van de Indy 500, twee keer in één week tijd je auto laten flikflakken tijdens een race en getrouwd zijn met een hele knappe actrice niet spannend genoeg is…

Maar goed, wat is er precies gebeurd? Wel, tijdens het ontbijt stond Franchitti oog in oog met een insluiper, er was vervolgens kort oogcontact en de man zette het op een rennen. “Ik was aan het eten in de keuken in mijn boxershort. Ik keek op van m’n bord en zag een vreemde man in mijn huis. Hij liep wat rond en was waarschijnlijk op zoek naar iets waardevols om te stelen”, vertelde de Schot.

“Ik denk niet dat hij echt op zoek was naar mij, maar de man draaide zich snel om en ging er vandoor. Hij stapte in zijn auto en vluchtte weg. Dus, wat doe ik? Ik grijp de sleutels van mijn auto en vlieg achter hem aan”, aldus de Schot met Italiaans bloed.

Franchitti stond er niet alleen voor: de politie van Tennessee hielp met de achtervolging en kreeg het uiteindelijk voor elkaar om de insluiper staande te houden – waarna Franchitti de pers te woord stond in zijn uhm, onderbroek.

“Ze kwamen naar mij toe op het moment dat ik besefte dat ik nog steeds in mijn onderbroek liep”, gaf Franchitti toe. “Ik had denk ik maar beter in de auto kunnen blijven zitten.”

Geeft niet Dario, het is al te laat. We noemen je voortaan gewoon Onderbroekman.

 

 

Reacties