Van deze AMC Pacer uit Pimp My Ride ga je sterretjes zien, letterlijk. Deze auto uit 1976 is in het derde seizoen van Pimp My Ride flink onder handen genomen door het MTV-programma. Daarvoor was het maar een oud barrel. En nu is het een oud barrel met veel bling. Alsof je een bak met glitters over je oma uitstrooit.

Xzibit en zijn team zijn aardig bezig geweest met deze auto. Aan de buitenkant is de lak met de sterretjes vrij opvallend. Daarnaast kan een auto bij Pimp My Ride natuurlijk niet vertrekken zonder een setje chrome velgen. Bovenop is een elektrische stoffen dak te vinden en een misplaatste spoiler met een zonnepaneel.

Het zonnepaneel is nodig om de vier tv’s en de stereo in de auto van stroom te voorzien. De beeldschermen zijn niet meer van de kwaliteit die je vandaag zou verwachten, maar meer dan twaalf jaar geleden was je hiermee nog een baas. Verder is de auto binnenin nogal geel. Iemand heeft Pino uit Sesamstraat (in Amerika is ie geel. Of eigenlijk was) geliquideerd en deze door de hele auto heen gehangen.

En deze AMC Pacer uit Pimp My Ride staat nu te koop?

Ja, alleen staat hij wel bij een veiling in Amerika. Dus als je deze blingmobiel echt heel graag op wil halen, moet je een aardig stuk reizen. Als je in Denver bent aangekomen, zal je de auto ook nog even flink af moeten stoffen. Dan kun je gelijk deze auto uit Pimp My Ride gaan ophalen. De prijs? Daar durft niemand uitspraken over te doen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)