De beste auto's om Area 51 te bestormen

Het is bijna tijd om de geheimen te ontrafelen

Foto('s): Rezvanirezvani tank nacht verschijners
rezvani tank nacht verschijners

Vrijdag is het zover. Dan bestormen 2,1 miljoen mensen (minus twee Nederlandse YouTubers) de Amerikaanse legerbasis Area 51 in Nevada. In het evenement ‘Storm Area 51’ bevestigen nog eens 1,5 miljoen geïnteresseerd te zijn. Als de geïnteresseerden en de toetsenbordhelden die besluiten thuis te blijven allemaal één euro doneren, dan is er meer dan genoeg budget om wat voertuigen aan te schaffen om Area 51 te bestormen. We willen graag mee, maar kunnen die dag toevallig niet. Gewoon druk, en zo, weet je. Uiteraard presenteren we je wel graag een lijstje met de meest geschikte auto’s om Area 51 te bestormen.

Alfa Romeo Disco Volante

Alfa Romeo Disco Volante SpyderFoto('s): TopGear
Goede dagschotel...

Met deze Alfa Romeo krijg je eerder een ‘welkom terug’ dan een kogelregen. Niet alleen ziet deze omgebouwde Ferrari eruit als een vliegende schotel, de naam Disco Volante betekent letterlijk dat, in het Italiaans. Je verstopt je in het volle zicht.

Elon Musks Tesla Roadster

De Tesla Roadster is op dit moment letterlijk een buitenaards object. Je hoeft zelf niet eens Area 51 te bestormen. Gewoon naast Starman gaan zitten en wachten tot de Amerikaanse overheid je komt ophalen. Als je niet ter plekke ontleed wordt, kun je fijn neuzen in de opslag van de basis voor buitenaardse techniek.

Rezvani Tank

Rezvani Tank facelift 2019

Bepantsering en 1.000 pk – veel meer heb je niet nodig. Zorg dat het schietvoer eerst voorop loopt om de eerste kogels te absorberen en gebruik daarna de Rezvani om door de hekken heen te beuken. Ziet er ook nog eens vrij buitenaards uit – dat is louter een pluspunt.

Add Armor Audi RS 7

Gepantserde Audi RS 7Foto('s): Drew Phillips Photography / AddArmor
Sneller dan een reguliere RS 7

Deze RS 7 is de snelste gepantserde auto ter wereld, volgens bouwer Add Armor. Hij weegt 100 kilo meer dan een regulier model, maar krijgt 200 pk extra om dat te compenseren. Het totale vermogen is 775 pk en 1.080 Nm – de topsnelheid is 325 km/u. Het niveau van bepantsering op deze Audi is op de meeste delen B6, wat de kogels van een .44 Magnum tot een AK-47 kan weren.

Fiat Multipla

Fiat Multipla

Waarom ook niet? Voor een bescheiden budget kun je er een hoop kopen, je past er met z’n zessen in, het maakt niet uit als er een paar sneuvelen (wat heet: graag zelfs) en de onvrijwillige bewoners van Area 51 zullen zich thuis voelen als ze de vreemde snoet van deze mislukte vissenkom op wielen zien. Een paar duizend van deze dingen kunnen ze écht niet tegenhouden.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken