Vrijdag is het zover. Dan bestormen 2,1 miljoen mensen (minus twee Nederlandse YouTubers) de Amerikaanse legerbasis Area 51 in Nevada. In het evenement ‘Storm Area 51’ bevestigen nog eens 1,5 miljoen geïnteresseerd te zijn. Als de geïnteresseerden en de toetsenbordhelden die besluiten thuis te blijven allemaal één euro doneren, dan is er meer dan genoeg budget om wat voertuigen aan te schaffen om Area 51 te bestormen. We willen graag mee, maar kunnen die dag toevallig niet. Gewoon druk, en zo, weet je. Uiteraard presenteren we je wel graag een lijstje met de meest geschikte auto’s om Area 51 te bestormen.

Alfa Romeo Disco Volante

Met deze Alfa Romeo krijg je eerder een ‘welkom terug’ dan een kogelregen. Niet alleen ziet deze omgebouwde Ferrari eruit als een vliegende schotel, de naam Disco Volante betekent letterlijk dat, in het Italiaans. Je verstopt je in het volle zicht.

Elon Musks Tesla Roadster

De Tesla Roadster is op dit moment letterlijk een buitenaards object. Je hoeft zelf niet eens Area 51 te bestormen. Gewoon naast Starman gaan zitten en wachten tot de Amerikaanse overheid je komt ophalen. Als je niet ter plekke ontleed wordt, kun je fijn neuzen in de opslag van de basis voor buitenaardse techniek.

Rezvani Tank

Bepantsering en 1.000 pk – veel meer heb je niet nodig. Zorg dat het schietvoer eerst voorop loopt om de eerste kogels te absorberen en gebruik daarna de Rezvani om door de hekken heen te beuken. Ziet er ook nog eens vrij buitenaards uit – dat is louter een pluspunt.

Add Armor Audi RS 7

Deze RS 7 is de snelste gepantserde auto ter wereld, volgens bouwer Add Armor. Hij weegt 100 kilo meer dan een regulier model, maar krijgt 200 pk extra om dat te compenseren. Het totale vermogen is 775 pk en 1.080 Nm – de topsnelheid is 325 km/u. Het niveau van bepantsering op deze Audi is op de meeste delen B6, wat de kogels van een .44 Magnum tot een AK-47 kan weren.

Fiat Multipla

Waarom ook niet? Voor een bescheiden budget kun je er een hoop kopen, je past er met z’n zessen in, het maakt niet uit als er een paar sneuvelen (wat heet: graag zelfs) en de onvrijwillige bewoners van Area 51 zullen zich thuis voelen als ze de vreemde snoet van deze mislukte vissenkom op wielen zien. Een paar duizend van deze dingen kunnen ze écht niet tegenhouden.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie