Het doorknippen van remleidingen of het verwijderen van de olieaftapschroef gaat wat ver voor een geintje. Wil je toch iemand een poets bakken zonder brokken te maken of letsel te veroorzaken, zijn dit de beste onschuldige geintjes om uit te halen.

Brandstof bijvullen

Dit geintje is wel een aanslag op je rekening, maar dat maakt hem niet minder goed. Elke keer als het slachtoffer zijn auto parkeert, vul je de brandstof iets bij. Van de een op de andere dag is zijn of haar auto de zuinigste ter wereld. Iedereen zal met stomheid geslagen zijn.

Een mondharmonica in de grille

Verstop een mondharmonica in de grille van de auto. Bij hoge snelheden zal de auto een onverklaarbaar geluid maken. Eventueel is de mondharmonica te vervangen met een eendenfluitje voor extra komisch effect.

Snelbinder op de aandrijfas

Bind een snelbinder het midden van de aandrijfas, maar knip het lange einde niet af. Tijdens het rijden zal de ty-wrap hetzelfde effect hebben als een kaartje tussen de spaken van een fiets. De auto zal klinken als een terminaal zieke Hyundai Applause.

Laat een briefje achter onder de ruitenwisser

Schrijf een kattebelletje met daarop: ‘Sorry, ik heb je auto geraakt. Excuses voor de schade’. De ontvanger zal zich suf zoeken naar de nieuwe krassen, en in een neerwaartse spiraal terechtkomen waarbij hij twijfelt aan zijn geestelijke gezondheid. Lachen.

Verbind de claxon met de remlichten

Bekijk de video maar – geen uitleg nodig, toch?

Via: Reddit

Reacties

 • Chris heeft op 15 juni 2018 geschreven:

  Je moet toch wel erg achterlijk en volkomen gestoord zijn om deze dingen te doen.

  • Mats heeft op 18 juni 2018 geschreven:

   Nee hoor.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)