Je zinnen gezet op een nieuwe Lamborghini Urus? Dan ga je het met 274.844 euro niet redden. Niet zodat je los kunt gaan op de prijslijst, maar ook zodat je juist gekleed gaat voor je eerste rit. Jep, de Urus heeft bijpassende schoenen en een jas. En oh wee als je iets comfortabelers of minder beschamends draagt. Ofwel bijna elk ander kledingstuk.

Moccasins

Begin bij de moccasins (traditioneel voor inheemse volkeren van Noord-Amerika) van Enzo Bonafè, leverbaar in drie kleuren. Lamborghini beschrijft ze als supercomfortabel. Daar twijfel niemand aan, want ze zien er uit als je pantoffels.

Bezorgd dat je je huisslippers vies maakt als je je Urus door de modder ploegt? Daarvoor koop je de Tecknomonster-kofferset. De koolstofvezel draagunits hebben een speciaal vakje voor je schoenen. Of voor een Urus-schaalmodel.

Eh, Elegant

Tot slot is er nog het jasje van Hettabretz, met de beschrijving ‘elegant’. Lamborghini houdt het exclusief met dertig exemplaren. Of realistisch. Met de hexagonale stiksels moet je oppassen dat je niet verdwijnt in je interieur. Daarbuiten hoef je je geen zorgen te maken: het jasje valt nogal op.

De collectie vind je alleen in een speciaal kamertje bij de Lamborghini-fabriek. De prijzen zegt Lamborghini lekker niet. Verwacht geen Primark-prijzen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)