Professioneel poedertjesverkoper, schreeuwmeneer en dumbbell-gooier Joel Beukers had zichzelf het doel gesteld: voor m’n 30ste een Lamborghini rijden. Want daarna wordt het alleen maar lastig in- en uitstappen.

Op 28-jarige leeftijd verwezenlijkt de YouTube-, Facebook- en algeheel internetcelebrity zijn droom. Hij ruilt zijn goudkleurige Maserati in voor een Lamborghini Huracán. In de camera schreeuwen en poedertjes verkopen, verdient blijkbaar best aardig. Zoiets bewees Enzo Knol eerder al.

Hoe komt Joel Beukers aan het geld?

Het is makkelijk om Beukers af te schrijven als slechts een schreeuwende vlogger. Maar naast een gigantisch bereik op de sociale kanalen verkoopt Beukers voedingssupplementen online. En als jij net zulke gains wilt kweken als het vloggende fitnessgekkie, kun je meelopen in zijn online coaching-traject.

Nog even over die Lamborghini Huracán?

Achterin ligt een schreeuwende V10 met 610 pk. Als je pre-workout te vroeg begint te werken, rij je met maximaal 325 km/u naar de sportschool. In 3,2 seconden lift de Huracán de naald naar de 100 km/u. Dit exemplaar is nét geen jaar oud en is voor Beukers vers geïmporteerd. Volgens RDW was de catalogusprijs 310.722 euro.

Dus, pak je camera en vlieg naar de sportschool. Want: ‘education is important, but bigger biceps are importanter’. Zo blijkt.

Bekijk de nieuwe auto van Joel Beukers

Reacties

  • MJB heeft op 25 juli 2017 geschreven:

    Hij heeft de Maserati niet ingeruild, die heeft hij ook nog.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)