Als je Joel Beukers kent, zijn er twee opties: je bent fan of je kunt hem niet uitstaan. Veel meer smaken zijn er niet. Gelukkig voor de schreeuwende ondernemer vallen genoeg mensen in de eerste categorie. Genoeg om een Lamborghini van te kopen.

De online fitnessguru (al zullen de die hards het niet eens zijn met de term ‘fitness’) inspireert niet alleen sporters, maar ook Marktplaats-verkopers. Bijvoorbeeld Mosies uit Breda, die zijn gouden Citroën Saxo verkoopt. Tja, je moet wat als je een Saxo met twee ton op de teller wilt verkopen. Lees maar even mee.

Saxo van Joel Beukers

Heb je ook altijd al de stoeptegels uit de grond willen trekken en de hele buurt jaloers willen maken met je scoopmobiel! Dan is dit zieke cross monster pure winst als investering in jezelf om naar de sportschool te vlammen. Pre-workout innemen was nog nooit zo vermakelijk dankzij de beukende pioneer sub en mtx boxxies heb je genoeg voer voor je hoedenplank.

De rede van verkoop: investeren voor een goude Lamborgine. (ow nee toch niet, als student wordt het voor mij een te dure hobby.)

– Een slippertje maken zit er niet meer in dankzij de extra brede 15inch sloffen blijft hij aan de weg plakken als honing aan je reet.
– Met de bijna echte xenon voorlampen zie je de lekkerste chicks al vanaf mijlen ver aankomen rennen om naast jou plaats te nemen.
– Van bumperklevers heb je ook geen last meer want de extra felle ledlampen achter verblinden je achterligger als een flashbang in call of duty!
– Heb je dan eindelijk de scoopmobiel gevuld dan kan het feest beginnen want met een druk op de knop maak je er zo een rijdende bioscoop van!
– De short-shifter zorgt voor een aangenaam korte maar zeer strakke schakelbeweging.
– Het bochten werk is doormiddel van de veerpootbrug strakker geworden dan het lichaam van Doutze Kroes!!

Hopelijk heeft ie ook taallessen in zijn lespakket zitten. Kopen? Kost je maar 900 euro (mirror).

Thanks Ivan voor de tip

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie