De snelste EV, de goedkoopste R8 en bloedsnelle Golf

De snelste EV ter wereld, dat breekt zo lekker de week. Hier een samenvatting van het nieuws van vandaag

Foto('s): Rijk Auto'sAudi R8 Nardo Grey
Audi R8 Nardo Grey

Volgens de wetenschap mag je nu eigenlijk al lang niet meer op je telefoon, tablet of laptop kijken, want dan kun je straks niet meer slapen. Dus pak aan: nog meer informatie-prikkels om je hersenactiviteit nog even op te drijven zodat je straks lekker lang naar het plafond kunt staren.

De snelste EV ter wereld

De nieuwe Genovation GXEFoto('s): Genovation

Een paar jaar geleden introduceerde Genovation een volledig elektrische Corvette C6 met de naam GXE. De GXE haalde 330 km/u. En nu is Genovation terug met een nieuwe auto – een oude naam. De nieuwste GXE moet het bestaande record breken met een snelheid van 355 kilometer per uur.

De snelste FWD Golf van Amerika

De snelste voorwielaangedreven Volkswagen Golf van Amerika

Met je Golf een Bugatti Veyron Super Sport inmaken op de 400 meter? Dan moet je een eenvoudig recept volgen: een 2,5-liter vijfcilinder en een enorme turbo monteren. Wel even je deur vastzetten.

Snel halen: de goedkoopste Audi R8 van Nederland

De goedkoopste audi r8 van nederlandFoto('s): Du Parc B.V.

De Audi R8 met V8 liet 126.579 kilometers aan asfalt achter zich. Met 421 pk schiet de coupé in 4,6 seconden naar de 100 km/u. Naar huidige standaarden niet bloedsnel, maar zeker niets om je voor te schamen. En al helemaal niet als daily driver.

Deze mag snel weg: BMW 2-serie Active Tourer facelift

BMW 2-serie Active Tourer facelift

En vervolgens kochten jullie 380.000 exemplaren van de 2-serie Active Tourer en Gran Tourer. Stelletje overlopers. Als iedereen nu solidair ‘nee’ had gezegd tegen de BMW 2-serie Active Tourer, had BMW ‘m nu allang meegenomen naar buiten en achter het schuurtje afgeschoten.

Deze verdwijnt niet snel: Toyota Hilux Rugged X

Toyota Hilux Rugged X is nog onverwoestbaarder

De Toyota Hilux Rugged X overleeft het zelfs zodra een kleine dictator op zijn knopje drukt – of als een oranje president op zijn grotere knop drukt

Voor de snelle jongens en meisjes: Mini facelift met Union Jack-achterlichten

Mini facelift 2018

Zeer gaaf zijn de nieuwe achterlichten met Union Jack-ontwerp. Toch zeker de geinigste achterlichten van dit moment. De optionele led-koplampen krijgen ook een subtiele facelift en een automatische dimfunctie bij grootlicht.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken