1. Mercedes R320 CDI

Topper één is de Mercedes R-klasse. Een van de comfortabelste Mercedessen ooit gemaakt en lekker ruim bovendien. Zijn vlakke neus en eigenwijs kijkende koplampen hebben wat weg van een vissenkop, maar dat is in Volendam natuurlijk alleen maar een pre.

2. Audi A8 4.2 TDI

Inmiddels was ‘Jantje’ een echte Jan geworden. En zo’n ster dat hij het kennelijk niet meer nodig vond er ook nog een op zijn motorkap te hebben staan. Hij stapte over naar een ander merk: ‘Haar naam was Audi’, zullen we maar zeggen. Een A8 4.2 TDI met alles erop en eraan. Ook al een echte topper dus. Een beetje Jantje bleef Jan wel: hij liet onder meer een Playstation inbouwen.

3. Audi Q7 V12 TDI

Maar ook deze auto was niet genoeg voor onze palingminnende superster, want de A8 werd al snel ingeruild voor een andere Audi. Nu moest het groter. Jan koos voor een Audi Q7 V12. Niet alleen groter, maar ook meteen vier cilinders en 150 pk erbij: meer van alles eigenlijk. Een bruut om te zien – en om te rijden. Veel effect op Jans zangkwaliteiten had het niet: hij ruilde zijn palingsound niet in voor de speedmetal die eigenlijk meer bij deze auto past.

4. Mercedes V-klasse

Na lang wisselen, nadenken en afwegen ging Jan toch weer terug van Audi naar Mercedes. Hij heeft nu een biblebeltfamilie-model Mercedes-Benz aangeschaft, zodat hij alle ruimte heeft om Liza en de kinderen mee te nemen. Niet zo aansprekend als z’n voorgaande auto’s, maar je moet al die kinderzooi, dozen met cd’s en binnenkort dus al die hysterisch-kleurige kostuums met veren en glitters natuurlijk wel érgens laten.
Advertentie

Reacties

  • Baukje heeft op 4 maart 2019 geschreven:

    Mooie auto’s ?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie