De Deense televisiepresentator Jan Hellesøe – wie kent ‘m niet? – heeft onder invloed van adrenaline de prioriteiten van een like-smachtende tiener. De bekendheid was rustig onderweg van Sønderborg naar Kopenhagen toen hij besloot de aanhanger van een vrachtwagen van zeer dichtbij te inspecteren.

Het dak van zijn Audi S7 vouwde open als een blikje sardientjes. De scherpe punt van de metalen constructie miste zijn teruglopende haarlijn op een haar na. Het eerste wat hij deed? Een selfie nemen. Op Facebook plaatste hij een bericht. Dit kunnen we ontcijferen uit Google Translate: ‘Op het moment moest ik blijven zitten en kon ik niets doen. Een minuut nadat de dokter langskwam was mijn hartslag alweer normaal. Ik was zo verbaasd dat ik een klamme selfie nam. Ik stoor me er nu aan, maar op dat moment nam de adrenaline het over’.

Ook pleit hij in zijn Facebook-betoog voor lagere autoprijzen in Denemarken. Volgens hem heeft de dure auto zijn leven gered en had hij in een goedkopere auto morsdood geweest. Hij vindt dat iedereen toegang moet hebben tot een veilige auto. Audi S7’ens voor iedereen!

Reacties

  • UltimateLF heeft op 24 december 2017 geschreven:

    Het mooiste sardienenblikje ooit wat mij betreft!!!

    Reageer
  • Chris heeft op 16 oktober 2017 geschreven:

    Weer zo’n typische Audi-bumperklever die helaas zijn lesje niet geleerd heeft.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)