Binnen elk vak is er iemand die het tot een ambacht verheft. Zelfs bij een ogenschijnlijk onmajestueus beroep als auto’s slopen. Autorecycling Kempers in Meppen (je kent ze van de Mercedes-Maybach E-klasse Landaulet) maakt er een sport van hun aanbod te verrijken met de dikste demontage-auto’s. Overigens heet de zoon van de eigenaar Ayton – dat zegt genoeg.

In de stellage van het sloopbedrijf staan vandaag een eerste generatie Audi R8, tweede generatie Audi R8 V10, Audi RS 3, Mercedes-AMG C 63 Coupé, VW Golf GTI, VW Pheaton, Porsche Boxster en een Ford Mustang. Dus, iemand nog een motor voor zijn of haar projectauto, boodschappenkar, fiets of scootmobiel? En je hebt niet eens een gouden wikkel nodig om er langs te mogen.

Buiten het wandrek heeft Kempers ook een Porsche 911 Turbo S (997), een rode Audi R8 en een prima te redden BMW M5 (oh nee, toch niet). Het enige wat je nodig hebt om de mooiste en snelste abominatie te bouwen is een sleutel van het terrein, een boombox met het themanummer van The A-Team, een slijptol, een lasapparaat en een doppenset. Het. Beste. Weekend. Ooit.

Reacties

  • Peter Straats heeft op 9 februari 2018 geschreven:

    Ga t direct doen

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)