Er zijn wrede mensen op de wereld. Mensen die niet per definitie het beste voorhebben met je netvlies. Een goed voorbeeld daarvan is degene die achter zijn computer deze Frankenstein-achtige creaties op zijn beeldscherm toverde. ClickMechanics maakte meerdere kruisbestuivingen tussen steeds twee verschillende auto’s. Aan fantasie ontbrak het niet, want dit zijn niet de eerste combinaties die je te binnen schieten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Bugatti Chiron in de vorm van een Kever? Of een BMW i8 met een uitstekende supercharger uit de motorkap? Het resultaat van deze combinaties is dan ook op zijn zachtst gezegd bizar te noemen. De creaties die op de SEMA show worden getoond, lijken saaie hatchbackjes in vergelijking met deze renderings. Al zouden we stiekem wel in de kruising tussen een Ford GT en Ford F150 willen rijden.

De grootste aanslag op je oogballen komt toch wel van de vereniging van een LaFerrari en een Fiat Multipla. Na het zien van deze afbeelding waren we genoodzaakt onze ogen hardhandig schoon te schrobben met industriële zeep. Wil je liever renderings zien waarvan je ogen zich niet meteen in hun kassen omdraaien? Kijk dan even hier.

Reacties

 • Jan-Piet heeft op 16 november 2017 geschreven:

  Ik vind enkel de eerste, derde en vierde niet te doen. De andere wagens hebben best nog iets vind ik zelf! Vooral nummer twee en nummer zeven!

  Reageer
 • Clark Sun heeft op 12 november 2017 geschreven:

  …………………. …………… …………….

  …….

  Als we het dan toch over fantasie hebben, laten we de meest wrede originele straffen bedenken voor de gekken die hiermee kwamen aanzetten.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)